Privacy

Persoonsgegevens die wij verwerken


Contactgegevens Mantelzorg Capelle

De Linie 7E
2905 AX Capelle aan den IJssel

 

Vragen over gegevensbescherming door Mantelzorg Capelle? Geef ze door via

010 – 264 02 20 (Vrijwilligersinformatiepunt) of

mantelzorgcapelle@welzijncapelle.nu

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Mantelzorg Capelle verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

 

Bijzondere of gevoelige persoonsgegevens

Onze website of dienst verzamelt geen gegevens over websitebezoekers van 16 jaar of jonger, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen helaas niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder toestemming. Meen je dat wij per ongeluk persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige? Neem s.v.p. contact met ons op, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Waarom wij persoonsgegevens verwerken

Mantelzorg Capelle verwerkt persoonsgegevens van bezoekers voor het volgende:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief
  • Om een bezoeker te kunnen bellen of mailen voor gevraagde dienstverlening.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Het verzamelen van gegevens voor deze website gebeurt door computerprogramma’s of -systemen, zonder tussenkomst van een mens (zoals een medewerker van Mantelzorg Capelle).

 

Hoelang bewaren wij persoonsgegevens?

Mantelzorg Capelle bewaart persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor die gegevens worden verzameld.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Mantelzorg Capelle verstrekt geen gegevens aan derden, alleen als dit nodig is voor de uitvoering van een bezoekersvraag, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies

Mantelzorg Capelle gebruikt alleen analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Je kunt je internetbrowser zo instellen dat deze geen cookies meer opslaat. Ook kun je eerder opgeslagen informatie van je browser verwijderen.

 

Klik hieronder om analytische cookies in of uit te schakelen:

Weigeren

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om eerder gegeven toestemming voor gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door Mantelzorg Capelle.

 

Mail ons een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering van je  persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van eerdere toestemming. Stuur hierbij een kopie van je identiteitsbewijs mee. Maak in deze kopie het volgende zwart: pasfoto, paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN). Dit om je privacy te beschermen.

 

We reageren binnen vier weken op dit verzoek. Wij willen ook wijzen op de mogelijkheid om een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Beveiligen van persoonsgegevens 

Mantelzorg Capelle neemt de bescherming van onze bezoekersgegevens serieus. Wij nemen maatregelen tegen  misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging. Meen je dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik? Laat ons dit dan direct weten.

Deze website maakt gebruik van (noodzakelijke) analytische cookies.

Meer info Weigeren Toestaan